Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας Πάλης Άνω Λιοσίων ΔΑΣΑΛ-ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ με αυτή την επιστολή θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας καλωσορίσει στη μεγάλη οικογένεια της Πάλης.
Ο ΔΑΣΑΛ δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη διατηρώντας τμήματα παίδων-εφήβων-ανδρών καθώς και ακαδημία εκμάθησης με στόχο τη διάδοση του αθλήματος.
Ο ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην ελευθέρα Πάλη διατηρώντας τμήματα κορασίδων-γυναικών καθώς και ακαδημία εκμάθησης με στόχο τη διάδοση του αθλήματος.
Με την συμμετοχή των παιδιών σας, ξεκινά μια ωραία ατομική σχέση με τον αθλητισμό χρήσιμη για όλη την ζωή σύμφωνα με την άποψη των προγόνων μας "Νους υγιής εν σώματι υγιεί".
Τα παιδιά από μικρή ηλικία θα εισαχθούν στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας , του υγιούς ανταγωνισμού και της συνεργασίας , με στόχο το παιδί να γίνει ικανός αθλητής.
Για την καλύτερη επαφή και πληροφόρηση με το Σύλλογο μπορείτε να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας http://wrestlinganoliosia.blogspot.com/ για τα αποτελέσματα των αγώνων & τα νέα του Συλλόγου.
Σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Πάλης των Άνω Λιοσίων

Ο Πρόεδρος

ΣΤΟΥΡΑΙΤΗΣ ΚΩΝ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η Γεν.Γραμματεας

ΤΖΑΓΚΑΡΑΛΕΞΑΚΗ ΜΑΡΙΑΜΝΗ