Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Διεθνούς Τουρνουά Milone Trophy



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 20 Νοεμβρίου το Διεθνές Τουρνουά ανδρών ελληνορωμαϊκής πάλης με την επωνυμία Milone Trophy στη Faenza της Ιταλίας. Την χώρα μας εκπροσώπησε το σωματείο ΔΑΣ Άνω Λιοσίων με προπονητή τον Νίκο Αποστόλου και τους τρείς αθλητές τους, Χατσατούρωφ Αρθούρος (60 κιλά), Αποστόλου Χρήστος (66 κιλά) και Αποστόλου Σάββας (74 κιλά).

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι 9 ακόλουθες χώρες: Άγιος Μαρίνος, Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Η.Π.Α., Κροατία, Ιταλία, Μολδαβία, Πορτογαλία, και αθλητές των Ιταλικών επαρχιών της Εμιλία Ρομάνα, της Λιγουρίας, της Πιεμόντε, της Πούλια, του Τρεντίνο και του Βένετο.


                                      Οι επιδόσεις των αθλητών μας:

Στα 60 κιλά ο Χατσατούρωφ Αρθούρος έχασε από τον Βούλγαρο Angelov Tzvetomir στον μικρό τελικό για το ένα από τα δύο χάλκινα μετάλλια της κατηγορίας και κατατάγει 5ος , ενώ στα 74 κιλά ο Αποστόλου Σάββας κέρδισε το αργυρό μετάλλιο της κατηγορίας και στα 66 κιλά ο Αποστόλου Χρήστος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας.

Συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή της ομάδας για την εκπροσώπηση της χώρας μας καθώς και στον ΔΑΣ Άνω Λιοσίων που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το άθλημα, βρίσκει τρόπους και στέλνει τους αθλητές του σε αθλητικές διοργανώσεις του εξωτερικού.

Δηλώσεις Σάββα Αποστόλου:


"Ήταν ένα πολύ καλό αγωνιστικό τεστ για μένα ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών. Μπόρεσα μέσα από τους αγώνες που έδωσα να διαπιστώσω το βαθμό ετοιμότητας μου και να δουλέψω πάνω σε κάποιες αδυναμίες μου τις επόμενες ήμερες. Με εξέπληξε το πόσο άρτια οργανωμένο ήταν το συγκεκριμένο τουρνουά, ενώ οι διοργανωτές ήταν πολύ φιλόξενοι και φιλικοί απέναντι μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Στουραΐτη Δημήτριο που μας έδωσε τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε στο τουρνουά αυτό, καλύπτοντας τα απαιτούμενα έξοδα."