Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΑΛΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2011

                    Α.Ο ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2011
 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ κ.ΜΠΟΥΡΑΙΜΗΣ ΔΗΜ .ΒΡΑΒΕΥΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ κ.ΠΟΥΜΠΟΥΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Παίδες και έφηβοι του ΔΑΣ Άνω Λιοσίων

Μετά την διεξαγωγή των τριών Πανελληνίων προκριματικών φάσεων, ο απολογισμός για τον ΔΑΣ είναι αρκετά ικανοποιητικός, καθώς από τους 18 συνολικά αθλητές μας που έλαβαν μέρος, πήραν την πρόκριση για την τελική φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων οι 14. Συγκεκριμένα, δέκα αθλητές μας θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Παίδων στις 6-7 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για την εκ νέου κατάκτηση του Πρωταθλήματος αυτού, ενώ τέσσερις αθλητές μας θα παλέψουν στο Πανελλήνιο Εφήβων, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στο "Σπίτι της πάλης" των Άνω Λιοσίων.
Αναλυτικά οι αθλητές μας που θα αγωνιστούν στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων Παίδων και Εφήβων είναι οι εξής (αναγράφεται και η διάκριση του καθενός στους προκριματικούς γύρους):

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Πρωτάθλημα Παμπαίδων κατηγορίας Α’



 
Εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους οι πιτσιρικάδες παλαιστές του ΔΑΣ Άνω Λιοσίων στους αγώνες κατηγορίας Παμπαίδων Α’ και Β’ Νοτίου Ελλάδος, που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Ταύρου το Σάββατο 2 Απριλίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι, αν και οι περισσότεροι έπαιρναν μέρος για πρώτη φορά σε αγώνες, από τους 14 μικρούς μας αθλητές που συμμετείχαν, οι 10 κατέκτησαν μετάλλια στις κατηγορίες τους, ενώ οι 5 από αυτούς πήραν και την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων κατηγορίας Α’, που θα γίνει στις 30 Απριλίου στην Κομοτηνή. Ο προπονητής του συλλόγου μας Νίκος Αποστόλου ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από τους λιλιπούτειους παλαιστές μας, οι οποίοι όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «είναι το νέο αίμα της ομάδας μας και αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο για τη συνέχιση των επιτυχιών του συλλόγου μας τα επόμενα χρόνια».



Αναλυτικά οι διακρίσεις των αθλητών μας:


Παμπαίδες Α’

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ


66 κιλά: Μαρκουτσάς Αλέξανδρος


73 κιλά: Καραγιαννίδης Νίκος

ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ


85 κιλά: Παλαβός Κων/νος



ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ


53 κιλά: Τζιάρτζος Σταμάτης


73 κιλά: Παπαδόπουλος Δημήτρης

 
Παμπαίδες Α’


ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ


59 κιλά: Χειλητζάρης Χρήστος


ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

 
35 κιλά: Γυφτομήτρος Παναγιώτης


59 κιλά: Ιωσηφίδης Μιχάλης

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ


53 κιλά: Καραγιαννίδης Χρήστος


59 κιλά: Πεχλιβανίδης Κων/νος


Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Η Παπαβασιλείου 8η στην Γερμανία αθλητρια του ΑΟ.ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ


Η Αγόρω Παπαβασιλείου ξεχώρισε από ελληνικής πλευράς την Παρασκευή (1/4) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελευθέρας της Γερμανίας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια άρχισε νικηφόρα τις προσπάθειές της στα 63κ., καθώς επικράτησε της Λευκορωσίδας Βόλα, αλλά στο δεύτερο γύρο, ύστερα από συγκλονιστική μάχη, έχασε από την Ισπανίδα Μέντεζ και τελικά κατετάγη 8η στην κατηγορία της.