Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Αθλητές του Α.Ο ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης

Η Ομοσπονδία πάλης της Γεωργίας θα διοργανώσει το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε η FILA. Οι αγώνες θα γίνουν στην Τιφλίδα μεταξύ 19 και 23 Μαρτίου.

Το Δήμο ΦΥΛΗΣ θα εκπροσωπήσουν ο πρωταθλητή μας Αρτούρ Χατσατουρόβ & η πρωταθλήτρια μας Παπαβασιλείου Αγόρω με ομοσπονδιακό προπονητή κ. Χριστοδουλάκη Ανδρεα.
                           Παπαβασιλείου Αγορω(μπλε μαγιό)

  Αρτούρ Χατσατουρόβ





Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Με λαμπρή εκδήλωση τίμησε τις γυναίκες ο δήμος Φυλής

Εκδήλωση για να τιμήσει τη γυναίκα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής και από όποια θέση δίνει τον αγώνα της πραγματοποίησε ο δήμος Φυλής, στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του κεντρικού δημαρχείου της πόλης. Τιμώμενα πρόσωπα οι κεντρικές ομιλήτριες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον πολιτικό, κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο καθώς και γυναίκες από τις τρεις δημοτικές κοινότητες του δήμου, οι οποίες με την προσφορά τους έχουν αναδειχθεί σε σύμβολα της περιοχής.
Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο εντεταλμένος σύμβουλος της Κοινωνικής Υπηρεσίας Παναγιώτης Δρόλιας, ο δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραίμης και ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Παππούς. 
Εκτός από τις ομιλήτριες βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στην ανάδειξη της περιοχής, η αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου, η δωρήτρια του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου Ελένη Γουναλάκη, η παγκόσμια πρωταθλήτρια πάλης Σοφία Πουμπουρίδου, η αγωνίστρια από τη Φυλή Σταματίνα Μπρέμπου και οι γυναικείες ομάδες πάλης, βόλευ και μπάσκετ, οι οποίες με τις διακρίσεις τους έχουν κάνει περήφανους τους κατοίκους της πόλης.


 www.doxthi.gr

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Παμπαιδες των Ευπυρίδων στην τελικό του Πανελληνίου‏

Μετά την ολοκλήρωση των δύο  Προκριματικών φάσεων του Πανελληνίου Παμπαίδων που έλαβαν χώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 7 συνολικά αθλητές του Α.Ο. Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων πήραν την πρόκριση για την Τελική Φάση του Πρωταθλήματος στις 20 Απριλίου.
Η επιτυχία αυτή των πιτσιρικάδων των Άνω Λιοσίων, αφενός αντικατοπτρίζει τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα σε όλες τις ηλικίες και αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για το αύριο του συλλόγου, αφετέρου θέτει τις βάσεις για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Παμπαίδων, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την ομάδα μας.

Οι αθλητές που προκρίθηκαν για την τελική φάση είναι οι εξής (σε παρέθενση η θέση που κατέκτησαν στα προκριματικά):
 47 κιλά
- Παρασκευόπουλος Λάμπης (4ος στην Α προκριματική φάση)
- Καφετζής Στέργιος (4ος στην Β προκριματική φάση)

53 κιλά
- Ζάβαλης Ανδρέας (3ος στην Α προκριματική φάση)
- Μπούσης Λάμπρος (4ος στην Β προκριματική φάση)

66 κιλά
- Χειλετζάρης Χρήστος (1ος στην Α προκριματική φάση)
- Καραγιαννίδης Χρήστος (2ος στην Α προκριματική φάση)

73 κιλά
Ιωσηφίδης Νίκος (2ος στην Α προκριματική φάση)

Θα θέλαμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. Χειλετζάρη Γιώργο, που με την ευγενική του κίνηση να προσφέρει δωρεάν τα καύσιμα που απαιτούνταν για τη μετάβαση της ομάδας μας στη Θεσσαλονίκη, σε αυτή τη δύσκολη εποχή για όλους. συνέβαλε και αυτός στο να καταστεί εφικτή η παρουσία ομάδας μας στη Β προκριματική φάση.