Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Χάλκινo μετάλλιο στούς Μεσογειακοί Αγώνες.



Με το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 63 κιλών, θα επιστρέψει από του Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στη Μερσίνα της Τουρκίας, η αθλήτρια του ΑΟ Άνω Λιοσίων «ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ»,  Αγόρω Παπαβασιλείου.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Νέα επιτυχία για τον Αλέξανδρο Παπαδάτο

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 ο Α.Ο. Άνω Λιοσίων Ευπυρίδαι, αποδεχόμενος την τιμητική πρόσκληση της Ομοσπονδίας Πάλης της Σερβίας, εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διεθνές τουρνουά Εφήβων "Darko Nišavic".
Στο τουρνουά αυτό, που διεξήχθει στην πόλη Zrenjanin της Σερβίας, το σύλλογο και τη χώρα μας εκπροσώπησε ο αθλητής μας Παπαδάτος Αλέξανδρος, συνοδευόμενος από τον προπονητή του Αποστόλου Νίκο. Ο Αλέξανδρος κατέκτησε την 2η θέση στα 120 κιλά ελληνορωμαϊκής, με απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα. Κέρδισε τον Σέρβο ZIVANOVIC Boban και τον Κροάτη PECHAR Mateo, ενώ στον τελικό ηττήθηκε από τον Σέρβο ZIVANOVIC Branko.
Ο προπονητής των Ευπυρίδων Αποστόλoυ Νίκος δήλωσε στο palema: " Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για τον αθλητή μας ενόψει της συμμετοχής του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων και στην Ολυμπιάδα Κωφών. Ο Αλέξανδρος, αν και είναι πολύ ελαφρύτερος από τους αντιπάλους του, αγωνίζεται πάντα με πολλή ψυχή και βελτιώνεται συνεχώς από αγώνα σε αγώνα. Δουλεύουμε μεθοδικά μαζί του και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι πανέτοιμος στις επίσημες διοργανώσεις που ακολουθούν. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Ομοσπονδίας Πάλης της Σερβίας για την άψογη φιλοξενεία και διοργάνωση αυτού του πολύ δυνατού τουρνουά, καθώς και την Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, που κάλυψε τα έξοδα της μετακίνησης μας ".


Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Η ελληνική αποστολή πάλης για τους XVII Μεσογειακούς αγώνες



Πολυπληθέστερη του αναμενόμενου, αναχώρησε η ελληνική αποστολή πάλης για τους 17ους Μεσογειακούς αγώνες, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν από 20 έως και 30 Ιουνίου στην Μυρσίνη της Τουρκίας.
Ενώ αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα μεταβούν 13 αθλητές για να μας εκπροσωπήσουν, τελικός ο αριθμός τους ανέβηκε στους 19 (14 αθλητές και 5 αθλήτριες) οι οποίοι είναι οι ακόλουθη:
Η ελληνική αποστολή στους XVII Μεσογειακούς Αγώνες
Κατηγορία Ελληνορωμαϊκή Κατηγορία ελευθέρα Κατηγορία γυναικεία
 55 κιλά Καραθανάσης Λάζαρος 55 κιλά Καλανίδης Θεοχάρης 48 κιλά Ψαθά Φανή
60 κιλά Μανουηλίδης Αποστόλος 60 κιλά Βαλκανιώτης Θεόδωρος 51 κιλά Ευδοξία Παυλίδου
66 κιλά Ματιάς Βλαδίμηρος 66 κιλά Τριανταφυλίδης Πέτρος 55 κιλά Περβολαράκη Μαρία
74 κιλά Μανουηλίδης Πέτρος 74 κιλά Σαβουλίδης Γεώργιος --- ---
84 κιλά Σαλονίκης Σέργιος 84 κιλά Ξενίδης Τιμόθεος 63 κιλά Παπαβασιλείου Αγόρω
96 κιλά Κεσίδης Λαοκράτης 96 κιλά Τσικοβάνι Μιχαήλ --- ---
120 κιλά Λέων Νικόλαος 120 κιλά Νυφαδόπουλος Χρήστος
72 κιλά Βρυώνη Μαρία-Λουίζα
Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Φανούρης Μπατζακίδης (Αρχηγός αποστολής), Ευαγγελία Νικολάου, Θέμης Ιακωβίδης, Ανδρέας Χριστοδουλάκης, Στέφανος Αναγνωστόπουλος (προπονητές) και Χρήστος Λιάκος (διαιτητής).


αναδημοσίευση ΠΑΛΕΜΑ