Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Παρέλαση 28η Οκτωμβρίου Δήμου Φυλής



Βράβευση Παπαδάτου & Αποστόλου από το Δήμαρχο Φυλής

Στην αρχαία πόλη, οι άνθρωποι γκρέμιζαν τα τείχη για να  δεχτούν τους Ολυμπιονίκες.



Σήμερα οι πόλεις δεν έχουν τείχη. Άλλα  όταν ο Δήμαρχος της πόλης σου και μάλιστα σε βραβεύει σε μια τέτοια ήμερα όπως αυτή της 28 Οκτωβρίου της ώρας της παρέλασης μάλιστα , δίνει άλλη βαρύτητα σε μια τέτοια βράβευση.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Συγκινητικές βραβεύσεις στο Ολυμπιακό στάδιο της Πάλης

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Ολυμπιακό στάδιο Πάλης, όπου βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στους τομείς που επέλεξαν να αφιερώσουν τη ζωή τους, η πρόεδρος του συλλόγου φίλων Παιδιών με νοητική υστέρηση «Το Εργαστήρι» Μαρία Τουρκοχωρίτη και ο προπονητής της Ομάδας Πάλης Νίκος Αποστόλου. 


Και οι δυο παρέλαβαν συγκινημένοι το βραβείο από την αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου, τονίζοντας ότι ο αγώνας τους δεν είναι ατομικός αλλά συλλογικός και έχει ως διαρκή επένδυση τον άνθρωπο.


http://www.doxthi.gr

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Στον πρόεδρο της Βουλής ο Παπαδάτος



Στην βουλή βρέθηκε χθες 03/10/2013 ο αθλητής του Α.Ο. Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων Παπαδάτος Αλέξανδρος μαζί με τον προπονητή του Αποστόλου Νίκο και το μέλος της ομοσπονδίας κωφών κ. Στεφανίδη, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της βουλής κ. Μειμαράκη.


Ο κ. Μειμαράκης ήθελε να συγχαρεί προσωπικά τον Αλέξανδρο και τον προπονητή του για την μεγάλη επιτυχία στη Ολυμπιάδα κωφών στην Σόφια τον περασμένο Ιούλιο, όπου ο Αλέξανδρος είχε κατακτήσει την δεύτερη θέση. Ο πρόεδρος της βουλής προσέφερε στον ολυμπιονίκη κάποια αναμνηστικά που όπως ανέφερε έχει προσφέρει μόνο σε αρχηγούς κρατών, θέλοντας να δείξει τον θαυμασμό στο πρόσωπό του και στην δύναμη της θέλησής του.
Στην συνάντηση επίσης παρευρέθηκαν και ο αντιπρόεδρος της βουλής κ. Τραγάκης και ο ιδιαίτερος του προέδρου, εκφράζοντας και αυτοί με την σειρά τους τα θερμά συγχαρητήρια σε αθλητή, προπονητή και στο μέλος της ομοσπονδίας όπου ήταν και αρχηγός αποστολής στην Ολυμπιάδα, και την ευχή για νέες μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον.