Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Με λαμπρή εκδήλωση τίμησε τις γυναίκες ο δήμος Φυλής

Εκδήλωση για να τιμήσει τη γυναίκα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής και από όποια θέση δίνει τον αγώνα της πραγματοποίησε ο δήμος Φυλής, στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του κεντρικού δημαρχείου της πόλης. Τιμώμενα πρόσωπα οι κεντρικές ομιλήτριες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον πολιτικό, κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο καθώς και γυναίκες από τις τρεις δημοτικές κοινότητες του δήμου, οι οποίες με την προσφορά τους έχουν αναδειχθεί σε σύμβολα της περιοχής.
Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο εντεταλμένος σύμβουλος της Κοινωνικής Υπηρεσίας Παναγιώτης Δρόλιας, ο δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραίμης και ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Παππούς. 
Εκτός από τις ομιλήτριες βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στην ανάδειξη της περιοχής, η αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου, η δωρήτρια του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου Ελένη Γουναλάκη, η παγκόσμια πρωταθλήτρια πάλης Σοφία Πουμπουρίδου, η αγωνίστρια από τη Φυλή Σταματίνα Μπρέμπου και οι γυναικείες ομάδες πάλης, βόλευ και μπάσκετ, οι οποίες με τις διακρίσεις τους έχουν κάνει περήφανους τους κατοίκους της πόλης.


 www.doxthi.gr