Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Δυσκολότερο και από το να φτάσεις στην κορυφή, είναι το να παραμείνεις εκεί...

Η αντρική ομάδα πάλης των Άνω Λιοσίων ετοιμάζεται για το τελευταίο Πανελληνίο του 2013, που ολοκληρώνει μια εκπληκτική διετία για τον σύλλογο, με τον ανεπανάληπτο απολογισμό της κατάκτησης των 5 από τα 7 Πανελλήνια Πρωταθλήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα.
Μετά λοιπόν την περσινή εκπληκτική χρονιά για τα Άνω Λιόσια, με την κατάκτηση 3 Πανελληνίων Πρωταθλημάτων (Εφήβων, Παίδων και Παμπαίδων), την 3η θέση στο Αντρών αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου (κατί που δεν έχει ξαναγίνει από καμία ομάδα στην ιστορία της Ελληνικής Πάλης μέσα σε μια σεζόν), ήταν φυσιολογικό άπαντες να περιμένουν μια κάμψη, μια πτώση της ομάδας, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να παραμείνεις στην κορυφή σε όλες τις ηλικίες για δεύτερη σερί χρονιά...

Όμως τα παιδιά της ομάδας (οι αληθινοί πρωταγωνιστές του αθλήματός μας, οι αθλητές...) με την παρουσία τους κατέρριψαν αυτόν τον άγραφο κανόνα. Ήταν συγκλονιστικοί, πάλεψαν με πολύ ψυχή και έφεραν και φέτος ψηλά το σύλλογο, ανεβάζοντας τον μάλιστα μια θέση στο Πανελλήνιο Ανδρών (2ος από 3ος), κατακτώντας ξανά τα Πρωταθλήματα Εφήβων και Παμπαίδων, ενώ εκκρεμεί το Πρωτάθλημά Παίδων. Αν και η κατάκτηση και αυτού του πρωταθλήματος είναι σχεδόν αδύνατη, καθώς δεν είναι εφικτό να υπερσκελίζει πάντα μια ομάδα που στηρίζεται αποκλειστικά σε αθλητές από τα σπλάχνα της, ομάδες που ήταν ήδη πολύ αξιόλογες αλλά ενισχύονται επιπλέον με πολλές μεταγραφές, η χρονιά κρίνεται ήδη απόλυτα επιτυχημένη, ακόμη περισσότερο και από την περσινή, δεδομένων των πολλών δυσκολιών και του υψηλότερου ανταγωνισμού.
Στο κλείσιμο λοιπόν της αυλαίας των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων του 2013, με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, Κορασίδων στις Σέρρες το διήμερο 19-20 Απριλίου, ο Α.Ο. Ευπυρίδαι Άνω Λιοσιών θα δώσει το παρόν με τους παρακάτω αθλητές:
50 κιλά: Τσούλφας Σάββας
54 κιλά: Μανασίδης Στέφανος
58 κιλά: Πασιανίδης Ιωάννης
63 κιλά: Χειλετζάρης Χρήστος
69 κιλά: Μαρκούτσας Αλέξανδρος
85 κιλά: Παλάβος Κωνσταντίνος
100 κιλά: Αθανασόπουλος Σπύρος, Καραγιαννίδης Νικόλαος

Το να κατακτήσει την πρώτη θέση στο σύνολο ο Α.Ο. Ευπυρίδαι Άνω Λιοσιών είναι μάλλον ανέφικτο. Αυτό όμως που είναι βέβαιο είναι ότι όλα τα παιδιά της ομάδας μας θα δώσουν τον καλύτερο ευατό τους, θα αγωνιστούν έντιμα και θα συμβάλλουν έτσι στη διεξαγωγή ενός πολύ ανταγωνιστικού μεν, απόλυτα καθαρού και δίκαιου δε πρωταθλήματος.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις αγωνιζόμενες ομάδες και σε όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, τα οποία είναι το μέλλον του αθλήματος μας, η σανίδα σωτηρίας του απέναντι σε όσους θέλουν να το σβήσουν από το χάρτη.