Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Νέα επιτυχία για τον Αλέξανδρο Παπαδάτο

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 ο Α.Ο. Άνω Λιοσίων Ευπυρίδαι, αποδεχόμενος την τιμητική πρόσκληση της Ομοσπονδίας Πάλης της Σερβίας, εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διεθνές τουρνουά Εφήβων "Darko Nišavic".
Στο τουρνουά αυτό, που διεξήχθει στην πόλη Zrenjanin της Σερβίας, το σύλλογο και τη χώρα μας εκπροσώπησε ο αθλητής μας Παπαδάτος Αλέξανδρος, συνοδευόμενος από τον προπονητή του Αποστόλου Νίκο. Ο Αλέξανδρος κατέκτησε την 2η θέση στα 120 κιλά ελληνορωμαϊκής, με απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα. Κέρδισε τον Σέρβο ZIVANOVIC Boban και τον Κροάτη PECHAR Mateo, ενώ στον τελικό ηττήθηκε από τον Σέρβο ZIVANOVIC Branko.
Ο προπονητής των Ευπυρίδων Αποστόλoυ Νίκος δήλωσε στο palema: " Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για τον αθλητή μας ενόψει της συμμετοχής του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων και στην Ολυμπιάδα Κωφών. Ο Αλέξανδρος, αν και είναι πολύ ελαφρύτερος από τους αντιπάλους του, αγωνίζεται πάντα με πολλή ψυχή και βελτιώνεται συνεχώς από αγώνα σε αγώνα. Δουλεύουμε μεθοδικά μαζί του και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι πανέτοιμος στις επίσημες διοργανώσεις που ακολουθούν. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Ομοσπονδίας Πάλης της Σερβίας για την άψογη φιλοξενεία και διοργάνωση αυτού του πολύ δυνατού τουρνουά, καθώς και την Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, που κάλυψε τα έξοδα της μετακίνησης μας ".