Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Κορυφαίος προπονητής της πάλης για το 2012 ανακηρύχθηκε ο Νίκος Αποστόλου

Ο προπονητής της αντρικής ομάδας πάλης του Α.Ο. Άνω Λιοσίων Ευπυρίδαι Νίκος Αποστόλου βραβεύτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Ο.Φ.Π., ως ο κορυφαίος διασυλλογικός προπονητής στην Ελλάδα για το 2012.
Η βράβευση αυτή, που αποτελεί μεγάλη τιμή για τον προπονητή της ομάδας και για όλο το σύλλογο, είναι το επιστέγασμα της εκπληκτικής περσινής χρονιάς για την πάλη των Άνω Λιοσίων, κατά τη διάρκεια της οποίας τα Άνω Λιόσια κατέκτησαν την πρώτη θέση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων, Παίδων και Παμπαίδων και την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντρών.

Ο προπονητής της αντρικής ομάδας Νίκος Αποστόλου δήλωσε στο palema:
" Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και περήφανος για τη μεγάλη τιμή που μου έγινε, καθώς με αυτό τον τρόπο αναγνωρίζεται η προσπάθεια και η δουλειά που γίνεται καθημερινά, εδώ και 23 χρόνια, στην πάλη των Άνω Λιοσίων. Η διάκριση αυτή βέβαια οφείλεται πρωτίστως σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας, που έδωσαν και την ψυχή τους στους αγώνες μας κατά το 2012. Θα ήθελα λοιπόν να αφιερώσω αυτό το βραβείο στα παιδιά αυτά και στους 2 στυλοβάτες της ομάδας μας, τον πρόεδρο κ. Στουραϊτη Δημήτριο και τον αντιπρόεδρο κ. Τοπαλίδη Ευάγγελο. Χάρη στις προσπάθειες τους και με την αμέριστη βοήθεια της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα του Δημάρχου κ. Μπουραίμη Δημήτριου και του προέδρου του αθλητικού οργανισμού κ. Σκαμαντζούρα Κων/νου, οι συνθήκες λειτουργίας στην ομάδα μας είναι ιδανικές και  σε όσα προβλήματα δημιουργούνται δίνεται πάντα η καλύτερη δυνατή λύση. Όλο αυτό λοιπόν το οικοδόμημα της πάλης των Άνω Λιοσίων , δημοτική αρχη - διοίκηση - προπονητής - αθλητές, είναι αυτό στο οποίο οφείλεται η βράβευση που μου έγινε".