Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Πρωταθλήτρια ομάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Έφηβων ΠΑΛΗΣ 2014

 ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ  
Το διοικητικό συμβούλιο θα ήθελε να ευχαρίστηση τον (Αρχιτέκτονα) του συλλόγου μας κ. Αποστόλου Νίκο για αυτό που έχει καταφέρει στην Ελληνική Πάλη , να ευχαριστήσουμε όλα παιδιά που πάλεψαν καταπληκτικά όλα τα παιχνίδια και παρά τους τραυματισμούς της ατυχίες για ακόμα μια φορά ανάδειξαν το σύλλογο του Δήμου Φυλής στην θέση που του αρμόζει .

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΦΗΒΩΝ για έντεκα χρόνια.

Ενώ θα πρέπει να τονίσουμε την αμέριστη στηρίξει της ομάδας από τον κ.Σκαμαντζουρα Κων. Πρόεδρο Του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ αλλά και τον Δήμαρχο Φυλής κ.Μπουραιμη που πάντα βρίσκαμε την πόρτα του γραφείου του ανοικτή.










                       




Διαφοροποιημένη μόνο στην κατάταξη των κοριτσιών, ήταν η λίστα των συλλόγων που πρώτευσαν στο εφετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων, που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Κακούρης» στο Ίλιον.
Ευπυρίδαι και Άγιος Γεώργιος Σερρών, όπως και πέρυσι έτσι και εφέτος πήραν την πρωτιά σε ελληνορωμαϊκή  εφήβων
Στην ελληνορωμαϊκή, ο σύλλογος των Άνω Λιοσίων συγκέντρωσε 47 βαθμούς και πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας στην δεύτερη τη Δράμα (39β.) και στην τρίτη τον ΠΑΟΚ (36β.)


Ο πρόεδρος της ΕΟΦΠ, Κώστας Θάνος, στο περιθώριο της τελετής έναρξης των αγώνων, τίμησε το Χρήστο Παππού(τεως προεδρος ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ) για την πολυετή προσφορά τους στο άθλημα της πάλης