Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων για το 2014


Με μια νέα μεγάλη επιτυχία για τον Α.Ο Άνω Λιοσίων Ευπυρίδαι ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων για το 2014, καθώς η ομάδα του Δήμου Φυλής κατέκτησε για 3η συνεχόμενη χρονιά και 13η συνολικά το συγκεκριμένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Στη συνολική βαθμολογία ο σύλλογος των Άνω Λιοσίων συγκέντρωσε 47 βαθμούς και πήρε την 1η θέση, αφήνοντας στην 2η τον ΑΑΠ Δράμας με 39 βαθμούς και στην 3η θέση τον ΠΑΟΚ με 36 βαθμούς.


Όλοι οι αθλητές που αγωνίστηκαν, 8 συνολικά, έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους, με αποτέλεσμα τον εντυπωσιακό απολογισμό των 6 μεταλλίων, της μιας 4ης και της μιας 5ης θέσης. Συγκεκριμένα, οι αθλητές μας είχαν τις παρακάτω διακρίσεις:

  • Δεμιρκάν Φίλιππας 2ος στα 60 κιλά
  • Λουκίδης Χαράλαμπος 2ος στα 55 κιλά
  • Χατσατούροφ Παύλος 3ος στα 55 κιλά
  • Καλτάκης Αλέξανδρος 3ος στα 55 κιλά
  • Μαρκουτσάς Παναγιώτης 3ος στα 84 κιλά
  • Αθανασόπουλος Σπύρος 3ος στα 96 κιλά
  • Καραγιαννίδης Νίκος 4ος στα 120 κιλά
  • Κυζυρίδης Αλκιβιάδης 5ος στα 96 κιλά

Ο προπονητής του Α.Ο Άνω Λιοσίων Ευπυρίδαι Αποστόλου Νίκος δήλωσε στο palema:

"Η κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος ήταν ακόμα μια συγκλονιστική επιτυχία για την ομάδα μας, καθώς για εμάς ήταν το δυσκολότερο ίσως πρωτάθλημα Εφήβων, εξαιτίας της ανανέωσης που κάναμε, των πολλών απουσιών μας και του υψηλού επιπέδου των αθλητών και των ομάδων που είχαμε να συναγωνιστούμε. Αυτό φαίνεται άλλωστε από τις ομάδες που αφήσαμε στη 2η και στην 3η θέση, αφού τόσο η Α.Α.Π. Δράμας όσο και ο Π.Α.Ο.Κ. είναι σύλλογοι με πολύ αξιόλογους αθλητές και προπονητές. Χρείαστηκε να γίνει μεγάλη συσπείρωση από όλα τα μέλη του Συλλόγου για να εμφανιστούμε ακόμα πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί . Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, καθώς πάλεψαν με πολύ ψυχή και με μεγάλη θέληση. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αυτή έχει και η διοίκηση της ομάδας μας και συγκεκριμένα ο κ.Τοπαλίδης και ο κ.Στουραϊτης, που με την αρωγή της δημοτικής αρχής, στηρίζουν την ομάδα μας, είναι πάντα δίπλα της και διασφαλίζουν την ενότητα της."