Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση για την απόφαση της δικαστικής επιτροπής της Ε.Ο.Φ.Π.

  Προς  
 Την Ε.Ο.Φ.Π.                                                            ΦΥΛΗ 11-03-2014
 
 
         Ολοι όσοι ασχολείσθε με το άθλημα ,γνωρίζετε ότι τα τελευταία 24 χρόνια ο σύλλογός μας αποτελεί στολίδι στο χώρο της Ελληνικής Πάλης, με μεγάλη προσφορά σε αυτό. Στηριχτήκαμε πάντα στη σκληρή δουλειά και επικεντρώνοντας στη διαμόρφωση χαρακτήρα των αθλητών μας ,έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε στα Ανω Λιόσια του Δήμου Φυλής μια τεράστια κυψέλη αθλητισμού. Ταυτόχρονα πρωταγωνιστούμε κάθε χρόνο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, κατακτώντας δεκάδες Πανελλήνια πρωταθλήματα και αναδεικνύοντας περίπου 120 Πανελληνιονίκες. 
     Δημιουργός και στυλοβάτης της ομάδας μας είναι ο καταξιωμένος προπονητής μας Νίκος Αποστόλου, γνωστός όλα αυτά τα χρόνια για το ήθος του, την αξιοπρέπειά του και την ανιδιοτελή προσφορά του στην κοινωνία και στον αθλητισμό.
    Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια και διαφωνία μας με την απόφαση της δικαστικής επιτροπής της Ε.Ο.Φ.Π., με την οποία τιμωρούνται (με αναστολή) με αποκλεισμό από τις δραστηριότητές τους ο προπονητής Αποστόλου Νίκος και οι αθλητές μας Αποστόλου Χρήστος και Αποστόλου Σάββας.
    Με την σκληρή και απόλυτα αυστηρή απόφαση αυτή, διαπιστώνουμε μένος εναντίον της ομάδας μας. Ελλειψη σεβασμού προς τον κόπο ολων των μελών της και προσπάθεια διαμελισμού της.
    Εκπληκτοι πληροφορηθήκαμε  πως κατά την απολογία των μελών μας, επώνυμα, δηλώθηκαν ψεύδη και αερολογίες, από ανθρώπους μάλιστα που είναι καθοριστικοί για την πρόοδο του αθλήματος.
Διαπιστώσαμε σαφή διάκριση στην αντιμετώπιση των κληθέντων σε απολογία αθλητών και προπονητών και στην απονομή ποινών, σε μια προσπάθεια εξίσωσης ανόμοιων περιστατικών.
      Η Ε.Ο.Φ.Π. , στην προσπάθειά της να βάλει τάξη και να διορθώσει τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, τιμώρησε τους αθλητές μας και τον προπονητή μας με ποινές δυσανάλογες των παραπτωμάτων τους.
      Γίναμε μάρτυρες καταστρατήγησης των κανονισμών, εις βάρος της ομάδας μας, τόσο σε αγωνιστικά όσο και σε τεχνικά θέματα (ομαδική και ατομική κατάταξη) για την οποία θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.
     Επειδή πιστεύουμε πως ο σύλλογός μας και τα μέλη του αντιμετωπίσθηκαν με εμπάθεια και προκατάληψη και επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να το ανεχθούμε και στο μέλλον, θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας για την διασφάλιση των συμφερόντων αλλά και την προστασία της ομάδας μας.
                               Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                    ΣΤΟΥΡΑΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
   ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                       ΠΡΟΕΔΡΟΣ